BY THE NIGHT

| LOOK OF THE DAY
Såhär såg jag alltså ut på Blogawards igår. Tycker klänningen är så sjukt snygg, gillar verkligen printet samt modellen på klänningen. Den kommer som sagt ifrån Ginatricot, det var alltså denna klänning jag fick med mig från presskontoret av de fina tjejerna där. Den finns ute i butik nu, den är i lite tjockare material också. Valde att tuffa till den med en kaxig sminkning och min bomberjacka, många som frågat om jackan. Den kommer ifrån Lindex, mer bilder från galan kommer senare ikväll =) Nu ska jag byta hotell, gala, röda mattan, lösögonfransar mot onepiece, middag och idolmys med hjärtat. Kan det bli bättre?

- Yesterdays Award look like this, i love this dress by Ginatricot. The print is so beautiful and the model is perfect. This makeup and the bomberjacket makes the look a little more cool.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

rebecca
,
Du gjorde just min dag! Åh vad glad jag blir. tack snälla för de fina orden <3 Det är just detta som gör att jag vill ge allt på bloggen, för ni är så underbara 😊 Speciellt kul när folk som inte brukar kommentera får för sig att göra det. Så kul att jag inspirerar dig, det är min mening. tack igen 😊