BRODYR

| LOOK OF THE DAY
Godmorgon fina ni! Hoppas att ni sovit gott? Det har verkligen vi gjort, älskar hotellets sängar. Stora kingsize bäddar, man sover som en liten prinsessa. Ovan ser ni hela looken, såg ut så häromdagen. Alltså älskar denna klänning som faktiskt kommer från Kappahl och mina nya skor i äkta skinn från Dinsko. Nu ska vi kila ner till frukosten och äta den underbara frukostbuffén. Tar med kameran, så ni får se hur smaskig den är. Puss sålänge!

dress_kappahl / belt_beyond retro / necklace_bershka / sunnies_lespecs / bag_scorett / shoes_dinsko

- Hello Sweethearts! Have you sleep well? I have sleep like a little princess, the bed on the hotel is amazing. You know big kingsize bed, gotta love it. Here is the whole look from yesterday. I love this dress, so nice! Now it's time for breakfast, hello foodporn!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Magdalena
,
Om du vill få lite tips på guldkorn i Barcelona så vill jag varmt rekommendera en drös med restauranger jag ofta gick till när jag bodde där under våren/sommaren Detta är ett ställe jag ofta gick för en lunch/brunch på 'Brunch and Cakes' ligger i E'xaple. Galet goda grejer! Finns en kyckling och mango sallad jag ätit många gånger! Beger er en kväll till Born för att äta tapas. Det är ett måste på en restaurang som heter Picnic, sedan kan ni och dricka drinkar på numeronueve (ligger i närheten) Missa inte heller drinkar/middag på 'La boca Chica' Jätte fint och lyxigt ställe! Finns ett sjukt coolt ställe i början av raval 'Rosa del Raval' Pröva gärna kycklingen med kryddig chokladsås! Ajo Blanco ligger uppe i Gracia och är hur fint som helst och personalen är så proffsig. Deras desserter är himmelskt goda! Även guldkornens korn, la taqueria. Om man går dit får man en kväll man sent kommer glömma. Inget fint ställe för ögat men personalen är så trevlig och maten är bland de godaste jag ätit. Alla jag tagit dit har bara velat gå tillbaka. Drinkarna är väldigt lätt att ta fler utav. Om ni går dit beställ Margaritas med Gava! Sedan måste ni dricka sangria med Cava, alla restauranger har det inte med på menyn, men fråga efter det 😊 Vill även tipsa om att ladda ner appen Yelp, den känner av var du är och rekommenderar de bästa ställena i närheten; barer, restauranger, uteställen osv. Hoppas du hinner ta del utav några utav tipsen! Kram