BRIDE TO BE

| EVERYDAY, PHOTOS

Vi startade dagen med en kidknappning utöver de vanliga.  Det var sjukt roligt och det blev så jäkla lyckat,  hon anade ingenting haha. Sen när det var klart stod vi där iklädda i t-shirt och Jessica masker"

Sedan började vi dagen med en dunderbrunch innan det var dags att åka och köra Paintball med alla brudar. Mitt lag vann såklart haha. Sjukt kul!

HAHA så fula, men kul var det =)

Först fick vi köra alla vi mot Jessica, som var utklädd till stålkvinnan. Vi var faktiskt ganska schyssta mot henne ändå. 

Efter Paintballen var det dags för Sumowrestling, där Jessica fick gå matcher mot alla en och en. Det var sjukt roligt, men väldigt svårt speciellt när man är så kort som jag är haha, trampade ju på dräkten inuti haha.

Efter dagens aktiviteter så var det dags för lite mingel & bubbel. Tärnorna hade ordnat allt så himla fint och bra. Det var supergott och trevligt.

Efter minglet så var det dags för middag, lekar och tal. Det var sjukt kul och känns så overkligt att vår älskade lilla Jessica snart ska gifta sig med sin bästa Petter.

Hur fin? Denna satt vid hennes plats och sen hade hon med sig den hela kvällen ut haha.

De hade som sagt fixat så fint och hela dagen var så himla lyckad.

 

Brudarnas brud, jag menar hur fin är hon inte? Längtar ihjäl mig! Min prinsessa <3

Sanna & Jessica. Sanna kommer även vara Jessicas tärna på bröllopet.

Alla lämnade en liten pussmun till bruden. Time to kiss the MISS goodbye ;)

Jag & min bästa bride to be!

mina bästa brudar, så glad att vi alla började jobba på samma jobb som idag har lett till att vi är så vänner. Ni är bäst! <3

Fina bruden och hennes tärnor. Stort tack till alla som gjorde denna dag helt magisk. Speciellt stort tack till Sanna & Tove som styrt allting så sjukt bra. Ni är guld värda! Nu taggar vi som tusan till bröllopet som också kommer bli så jäkla bra.

Hej mina fina! Det har varit lite glest här pågrund av jag varit iväg på landet samt varit på möhippa för världens finaste brud. Det blev så lyckat och dagen var helt underbar och så kul att se Jessica så lycklig. Nu längtar jag ihjäl mig till ert bröllop, ska bli fantastiskt. Jag är även utsedd till Toastmadame, vilket känns så jäkla kul. Vilken ära!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer