BRICKWALL

| LOOK OF THE DAY

Coat_Filippa K HERE / Knit_Kappahl HERE / Pants_Dr denim HERE / Shoes_Vagabond HERE / Necklace_Hvisk / Sunnies_Celiné /  (contains adlinks)

Passade på att bära en riktig höstlook idag, älskar mina nya kappa från Filippa K, modellen heter IZA jag tycker den har så fint innefoder också. Det liksom gör kappan komplett. Beställde den via Zalando, du hittar alla deras höstjackor här. Är det något som jag har en crush på så är det jackor, jag har så sinnesjukt mycket jackor/kappor och kan inte få nog. Jackan/Kappan gör så mycket i en look, en snygg jacka gör liksom looken till det det där snygga. Har dessutom fått så mycket beröm för den kappa, t.om flera som stannat mig på stan. Sånt blir man så glad för =) Nu ska jag, Henke och mamma ha lördagsmys här hemma. Vi ska äta plockmat och titta på så mycket bättre, det har visst börjat ser jag nu. Så ska gå ut och vara lite social ;) Ha en trevlig lördag fina ni!

_____________________________________

Todays autumn look! The fall is finally here. I'm totally in love with my new coat from Filippa K. How nice? The color is so lovely. You find adlinks to all clothes above.  

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer