BLOGGLISTA

| EVERYDAY
1. Har du något smeknamn?

Ja en hel faktiskt. De allra vanligaste är Beccis, Becca, Beccabus och sen har Henke ett helt gäng på mig haha. När jag var yngre kallades jag även för BeccaBlondin.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag är ju ändå en rätt konsti person men just nu kommer jag inte på något haha. Hade jag frågat någon annan kanske den har rabblat upp flera haha.

3. Andra måsten?

Kollar alltid klockan när jag vaknar, samt slösurfar på Instagram. Det är två måsten när jag vaknar.

4. Några lyxvanor?

Det är nog att göra naglarna, fransar och spraytan.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Pratar med mig själv och springer runt naken typ.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Det första jag kommer och tänka på är nog människor som inte lyssnar, så jävla störigt. Så jobbigt att prata med någon som faktiskt inte ens lyssnar på svaret.

7. Vad är din sämsta sida?


Att jag är otålig, vill jag något så vill jag det NU, inte sen inte imorgon utan NU. Samt att jag är så otroligt rastlös, har ju så sjukt svårt att bara vara och koppla av och tanken på att göra INGENTING ger mig lite lätt panik.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Hemma är det alltid höger men när vi bor på hotell eller reser bort så väljer jag nästan alltid sängen längst in som inte närmast dörren.

9. Vad gillar du för filmer?

Jag älskar svenska thrillers är också ganska svag för svenska filmer faktiskt. Sen gillar jag komedier, drama och kärlek. Spyr på typ overkliga filmer. Hatar Sagan om Ringen, Harry Potter och sånt där fy haha. Värst är ändå krigsfilmer, fy så tråkigt!

10. Gråter du ofta?

Jag är väldigt gråtig av mig och gråter väldigt ofta. Är väldigt känslig av mig, dock gråter jag väldigt sällan till film. Det har nästan aldrig hänt. Men mer i verkliga livet liksom.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Jag sjunger nog inte så ofta i duschen, är så fruktansvärt dålig på att sjunga haha. Kanske att jag nynnar på något? För kan inte en enda text haha.

13. Vad önskar du dig mest just nu?


Det måste nog vara en fralla haha. Jag är så himla sugen och vill så gärna ha en liten plutt samtidigt som jag vet att det kanske inte kommer fungera men ändå så sugen haha. Samt att resa, har typ aldrig varit så res-sugen som jag är nu.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Tacos ;) Haha men det visste ni väl redan. Skämt o sido! Tycker även att potatisgratäng, en köttbit och en god sås är gott.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer