BLOGGER OF THE WEEK 1

| INSTAGRAMS OF THE WEEK

 

Godmorgon mina hjärtan! DÅ var det dags för mina nya kategori nämligen Blogger of the week. Där jag varje vecka hyllar en ny härlig bloggare. Älskar detta, så kul att hitta nya personer att följa.

Veckans blogg denna vecka är Josefine Söderberg, ni finner bloggen HÄR Josefine är 22 år och har ganska nyligen lämnat Norrland för Oslo I bloggen får man följa hennes liv där, hon bjuder på både mode, inredning och en hel del härliga vardagsbilder. Det bästa med Josefines blogg är helt klart hennes bilder, de är så fina och man blir verkligen inspirerad av att bara titta på dom. Den tjejen har ett öga för detaljer, dessutom är bilderna så ljusa och fräscha vilket jag älskar. Jag skulle säga att Josefine's blogg är en typisk blogg jag fastnar för. Hennes blogg är också äldigt varierande vilkett jag också gillar. Stort grattis Josefine: www.nouw.com/josefinesoderberg till att bli veckans blogg, glöm inte att följa henne, hon bjuder på massvis inspiration!

Vill du bli nästa veckans blogg? Lämna då en kommentar här antingen med ett tips eller kanske din egna blogg?  

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nellie,
matjlda.blogg.se är mitt tips!
www.nellieasens.blogg.se
Elin,
Jag vill tipsa om min egen blogg:) jag jobbar extremt mycket för att göra min blogg större och kunna inspirera fler människor med min stil! Jag riktar in mig på mode men man får även följa med mig i min vardag!
nouw.com/elingraf