Black & White.

| INTERIOR
Detta är vad vi behöver! Svart barbord, vit byrå, vitt högt vitrinskåp, vit tv-bänk och spetsgardiner. Jag tror faktiskt att vi ska köpa nästan allt detta ovan, förutom svarta barbordet. Det måste vi hitta någon stans? Till ett bra pis. Så himla skönt att iaf ha säng, soffa, och soffbord klart. Juste spegel kan vi nog ta min svarta jag har hemma, som är som den ovan och måla till vit =)

Vad tror ni? Kommer det bli fint? Åh jag längtar som en tok till flytten. Perfekt, då kommer det inte ens vara jobbigt att lämna spaninen, för då har vi flytten at se fram emot. LOVELY!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

clara
,
hej ! sett i tidigare inlägg att du haft rött hår , saknar du det röda något ? 😊
hanna,
Hej ett litet tips om barbordet som min mamma gjorde i mitt rum idag, hon tog en skriva från något gammalt, målade den vit och tog sen bara ett tjockt silverben som går att köpa till barbord, sen hade vi två stolar sen innan, men ett litet tips om man vill spara pengar 😊 det finns bild på min blogg i det senaste inlägget (just nu)
hannakindberg.devote.se
Fashion by idag,
† Mejva,
Kommer bli skitsnyggt!
mejva.blogg.se/
josefine,
Hej! Blir nog kanonfint! Har ni köpt hus? Gud vad kul! Ett tips, jag köpte en svart bordskiva från Ikea sen finns det olika ben att välja på där med så "väljer man sitt eget" bord 😊 billigt också! KRAM
ottolias.blogg.se/
Blopparna - Alexandra,
Kommer bli riktigt snyggt!
blopparna.blogg.se