BF+8

| MIN GRAVIDITET

Hallå där gänget 👋🏼 Då var det fredag och ny vecka då, jag går in i vecka 42 idag (41+0) så är BF + 8, fyfan säger jag bara. Man tycker inte det är lika roligt att gå in på appen nu om man säger haha. Nu är det inte roligt längre, jag vet att han är här snart men snälla nu får han faktiskt ta och komma ut. Förstår att han verkar ha det supergossigt där inne, men nu får han komma ut så jag kan pussa sönder honom och dessutom håller jag på att bli galen haha. Alltså verkligen helt knäpp, börjar eller börjar det är väldigt jobbigt psykiskt. Försöker vara positivt och tänka så positivt som möjligt men ibland är det svårt och det är tack vare Corona-helvetet. Klättrar verkligen på väggarna här hemma.

Men slemproppen har gått, sorry för details ;) men det får ni ta haha. Så nu verkar hela ha släppt, har dessutom haft väldigt mycket molvärk och magen har sjunkit mycket. Så det borde kanske vara pågång nu. Vet att slemproppen inte är ett tydligt tecken på att förlossningen ska starta men tänker eftersom den släppts så sent nu i vecka 42 så kanske det inte är jättelångt kvar. Vi får hoppas på det helt enkelt. Heja mig & heja kroppen!

Nu ska jag se till att vila hela dagen lång 🙏🏼🤍

Tack för all pepp & kärlek! Det betyder massor!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
När min slempropp släppte (rejält) förra graviditeten gick vattnet på natten efter 😊 då i v.39+5. Nu är jag gravid med mitt andra barn i vecka 40+4 och absolut ingenting har hänt.... 🤦🏼‍♀️
StarOfUsA
StarOfUsA,
Känns skönt att veta att jag max kan gå över tiden lika länge som du gått nu, sen blir det igångsättning 🙌🏼 hoppas dock jag slipper igångsättning 🙈
nouw.com/starofusa
klara,
När som helst nu! 😊
st.rich-port.se/
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Förstår att du klättrar på väggarna! Men snart så, och det dom var annorlunda för mig innan vattnet gick var att det värkte lite från ryggen i sammandragningarna. Så nu håller jag tummarna för dig!
nouw.com/emmeliesehlin
Helen
,
Slemproppen kan vara ett tecken för en del. Molnade värk är också ett tecken. Vila och ät så håller vi tummarn här! <3
Lycklig
Lycklig,
Hoppas på en lördagsnebis!!!
nouw.com/lycklig
Matilda
,
Håller tummarna att han kommer snart! Kommer någon vecka för vecka upp i vecka 41? Älskar de klippen!
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ååå hoppas han vill komma ut snart, ni kommer bli underbara föräldrar Rebecca❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom