BEIGE & BROWN

| SHOPPING

Inlägget innehåller annonslänkar!

Beige & Brown

Ni hittar alla fina plagg HÄR

Det är ju inte direkt en nyhet att jag gillar beige och brunt, iallafall inte beige. Jessica trodde det var ett skämt när vi var och shoppade i Stockholm i helgen, i varenda butik så drog jag mig som en magnet till allting som beige, allt jag tittade på var beige och allt jag kom hem med var beige, haha snacka om att få dille. Tur att det är en färg som passar till allt och man inte direkt tröttnar på (; Skillnad om det typ hade varit skrik-orange haha. Jag är så nöjd med mina nya köp jag gjorde i Stockholm och tänkte ni skulle få se dom här i bloggen vart efter. Men innan det så tänkte jag tipsa om några andra beiga gobitar hähä. Nu när våren börjar närma sig på riktigt för en gångs skull så kan man behöva lite ny inspiration. Har länkat till allt här uppe :) Happy shopping babes!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Åh älskar allt i detta inlägg. Har de där skorna i vitt på watchlist hoppas de kommer in igen! 😊 kram
nouw.com/linnearosengren
rebfre
rebfre ,
Kommentarer som dessa gör mig så himla pepp <3 tack och tack för din pepp! Ja hoppas verkligen de kommer in snart igen <3 ha en fin dag!
nouw.com/rebfre
linnearosengren
linnearosengren,
va gullig du är! 😊 Ha en fin dag du med!
nouw.com/linnearosengren
Hilma
Hilma,
Såååå snygga grejer!
nouw.com/hilma
fanip
fanip,
Beige klär dej så förstår att du gillar det, haha 😊 Ett plus att det är jättemodernt nu i vår med ju! Också sugen på att införskaffa lite nya, beiga plagg, så najs med inspo!
nouw.com/fanip
rebfre
rebfre ,
Men tack gullis 😊 snäll du är!
nouw.com/rebfre