BATIK

| EVERYDAY
<
 

 

<


Bikini_thailand / scarf_h&m / Sunnies_Le Specs

Ännu en bikinilook jag inte visat, denna bikini köpte jag faktiskt nere i Thailand. Kostade 45 kronor tror jag? Alltså jag var helt galen där nere när det kom till bikins, men är ju världens bikini-freak! När resan var slut kom jag hem med 5 nya bikinis och då hade jag tänkt köpa fler vid flera tillfällen men min bror stoppa mig hahha, likabra det! Denna köpte jag på stranden av en tant som sålde de andra är i lite bättre kvalitét och de köpte jag i en butik. Älskade den butiken, de hade så mycket fint. Sällan de finns bra butiker i Thailand, så man får passa på =) Åh nu vill jag bara boka en ny resa, frågan är när och var? Om ni skulle få resa snart, var skulle ni åka då? 

- Here is one more bikini- look from Thailand, I love this bikini in my favorite colors blue and green. So nice combo! I bought from a lady on tje beach. When I see this pictures I wants so travelling agaian. But the question is when and where? If you go on a vacay soon, what do you want to go? Let men know!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ISA,
vilka härliga pics! vill ut och resa nuuuuu! 😊)
isabyl.devote.se
DIMAN DILIR,
å va härliga bilder!
nouw.com/dimand
rebecca,
Älskar ju att resa, bästa som finns! Roligast är ju att man kan fota så mycket 😊
www.rebfre.se
rebecca,
Tack så mycket! 😊 Förstår det, jag vill med haha!
www.rebfre.se
Elin
,
Jag hade nog velat åka till någon fin, mysig stad där man kan strosa runt och hitta mysiga fik. Hoppas på att kunna åka runt till ett par europeiska städer i sommar!