B R U N C H I

| EVERYDAY, PHOTOS, TRAINING & HEALTH
Bjöd över finaste Angie på dunderbrunch. Innehållande bananpannkakor, frukt, ost, juice tillsammans med en massor prat och skratt. Den kvinnan alltså, helt fantastisk! Nu har jag inte tid att skriva mer, vi hörs lite senare! Pussisar - Start this morning with my beautiful babe Angie. A big brunch and alot of laugh. Amazing girl!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Jättefina bilder! Har funderat på att dina bilder ofta är så himla ljusa så det blir svårt att se allt i bilden - vilket är synd, man får liksom inte någon helhet. Visst blir det ofta fräschare men samtidigt tycker jag man tappar lite av själva grejen när det blir så ljust.
Olivia
,
Jag undrar vart du redigerar dina bilder? Så himla fina!!
rebecca,
Tack snälla 😊 Nästan alltid i Picmonkey.com 😊
www.rebfre.se
rebecca,
Jaha tycker du? Det gör inte jag, älskar när de är ljusa och suddiga bakom ☺️ Eller inte alltid men typ sdana här typ av bilder 😊 Jag tycker ändå man ser föremålen. Kram på dig! <3
www.rebfre.se
Malin
,
Helt ok! Man är ju olika 😊 och jag menar inte att det inte är fint - men tänkte att lite blandad kompott av redigering/inställning på kameran bland typ outfits å sånt. Meeeen! som sagt bara en liten reflektion.
rebecca,
Åhh vad gott 😊
rebeccafornstedt.blogg.se
Rebecka,
Hej! Måste bara få säga att jag älskar din blogg! Så fina bilder och innehållet, trillar in i en egen liten värld när jag sitter och läser och njuter utav bilderna! Och sedan undrar jag om man kunde få receptet till dina bananpannkakor? Dom ser fruktansvärt goda ut! Kramar!
instagram.com/rebeckahillberg