B A R C A

| TRAVELING
 

Nu är det bokat och klart, hur underbart är det inte att vinna en resa till Barcelona på jobbet? Galet bra pris, tackaaaaarrrrr! Så sjukt glad, jag och mina finaste kollegor ska åka till Barcelona i mars och leva loppan i ett par dagar. Det var så länge sedan jag var där nu, och var inte där särskilt länge sist. Så ska bli riktigt härligt att få uppleva den staden. Att resa och upptäcka nya platser kan vara det bästa som finns. Jag skulle vilja ha alla tips jag kan få av er, när det kommer till restauranger, pubar, shoppingställen, fik osv. Hit me!

- Now have we booked, how wonderful it is to win a trip to Barcelona at the work? Crazy good competition.I'm so excited, Me and my best colleagues going to Barcelona in March. I would like to hear about all your tips when it comes to restaurants, pubs, shopping venues, cafés, etc.. Hit me!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Kan rekommendera gallerian Diagonal Mar (vill minnas att den hette så). Här hittar du en mängd med bra restauranger och shopping. Jag och min sambo var i Barca förra sommaren och bodde precis bredvid gallerian, så det blev en del turer där inne 😊
Alicia
,
Men Gud va kul!:)
rebecca
,
Tack snälla för tipset! De ska jag lägga på minnet 😊
rebecca
,
Ja, superkul! längtar så jag spricker. Inte varje dag man vinner en hel resa 😊
Ellen
,
La roca village en outlet och La Maquinista är en stor utomhus/inomhus gallerian har bland annat forever 21!!
rebecca
,
tack vad kul 😊 alla tips uppskattas!!
Amanda
,
De har en helt magisk saluhall med hur mycket frukt och grönt som helst! Du kommer hitta det! 😊
Caroline
,
Jag spenderade en tokregnig dag i Diagonal Mar och kom hem med proppfulla kassar billiga kläder från Zara 😊 Så det är ett måste för dig! Missa inte barnavdelningen, hittade många fynd bland deras stora storlekar!
Www.crazypantz.devote.se
,
Du måste få till Apollo om du är där en måndag. Då har de ett evenemang som heter Nasty Monday som är helt galet kul. Har varit i Barcelona 3 somrar och hade kompisar som bodde där. Du måste gå dit! Dra på dig en cool kjol och en häftig topp plus sneakers så är du hemma! Aldrig dansat så mycket tror jag.