AVAILABLE IN BLACK

| SHOPPING
 

Hej mina hjärtan! Jag ville bara tipsa er om denna goding, det var väldigt många som gillade min rosa fluffiga jacka. Älskar den, den glömde jag dock att ta med igår för den är också ett utav 2013 bättre inköp. Nu har den nämligen kommit in på H&M i svart. Så fint, kanske även passar många utav er där ute bättre? Jag är så sugen på svart också, har faktiskt använt min rosa en hel del. Dock inte visat den i så många outfits, får nog bli en outfit med den i veckan. Kan nog blir ett klick på den svarta ..

- Hello sweethearts! I'm just gonna tell you that this lovely pink jacket is now available in black on H&M. You find it here

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Bella
,
Såå tjusig!! Hur upplever du den i storleken? Har du tagit en större?:) Och känns den kort i armarna? Kram!
Anna
,
Så himla fin! Älskade de rosa, men hann aldrig lägga vantarna på den, så funderar på den svarta 😊 undrar dock vilken storlek du har på din? Skulle bli så glad ifall du svarade då jag tror vi är lika i storleken 😃 Kram, tack för en grym blogg!
rebecca
,
ganska normal 😊 men ändå lite större "bullsig" samtidigt som det är en kort modell. Jag har strl 34 i min. Tycker den är jättebra i storlek. Så sugen på en svart nu!
rebecca
,
Men visst är den? ganska normal 😊 men ändå lite större "bullsig" samtidigt som det är en kort modell. Jag har strl 34 i min. Tycker den är jättebra i storlek. Så sugen på en svart nu! Tack så jättemycket. 😊 Kramar!!
agnesahrent.se
,
Älskar din blogg, SÅ bra! 😃
rebecca
,
Åh vad glad jag blir 😊 Tack så mycket!!