ASK ME, if you want.

| Q / A
 

Det var allt ett bra tag sen jag hade en liten frågestund här, ibland får jag lite frågor som jag kanske inte alltid hinner svara på? Så jag tänkte vi samlar allt på en och samma gång. Tänkte det har ju även kikat in lite nya här, så ni kanske undrar något? Då är det bara fråga på! HIT ME!

- i think it's time for little questions, so if you want to ask me something? JUST ASK!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Belle
,
Hur länge har du och din man varit tillsammans och hur träffades ni? (:
sandra
,
Jag följer din träning på instagram men skulle tycka att det skulle vara roligt om du även skriver om din träning här på bloggen, lägger upp recept eller liknande.
Isabel
,
Tack för en trevlig blogg! Jag har en fråga angående ditt kollage gällande hårfärger i ett tidigare inlägg, hårfärgen på bilden uppe till vänster (orange) hur åstadkom du den? Gick du endast till frisör eller bättrade du på färgen själv med en toning? Jag eftersträvar den färgen och skulle vara tacksam för svar! Tack på förhand!
Liis
,
Hej hej! Hur kommer du att matcha dina lårhöga när de är lite kallare väder? 😉
jennie pluggar i los angeles
,
Vad har du för typ av musik smak:)? Jsjolin.blogg.se
Evelina
,
Om du blev överraskad av din pojkvän med en resa till varmare breddgrader och ni måste åka på minuten, du hinner packa 5 plagg, vad blir det? Evelinaeve@instagram
Emelie
,
Vad är ditt drömjobb? Är det att leva av bloggen? 😊
amandarahnboy
,
Vad jobbar du med ? 😊
laura
,
Vem tar dina bilder eller tar du dem själv?
emelie
,
Jag avgudar din och din stil! Om du skulle beskriva din stil med tre ord vad skulle det vara och vilka är dina favorit butiker?