ASK ME!

| Q / A
Eftersom jag mest ligger i sängen/soffan så blir uppdateringen sådär. Därför tänkte jag att vi kunde ha en frågesstund här, och ibland får jag en hel del frågor som jag inte alltid hinner svara på. Så jag tänkte, vi kör på en frågestund? Så samlar vi alla era frågor på samma ställe. Lätta på hjärtat och fråga precis det du känner för och vill veta. Plus att jag har en hel del nya läsare, ni kanske undrar något? PUSS PÅ ER BÄSTA NI!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
Får vi se eran nya lägenhet snart:)?
www.nathaliegustafsson.blogg.se
Tina
,
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans, är ni förlovade och har han någon blogg?
dsd
,
Ska sälja kläder, skor, väskor etc i Värmekyrkan den 29:e (Nkpg style) och det är en hel del snyyga grejer! Har dock aldrig säljt grejer på "loppis" förut (enbart på nätet) så har du tips på hur jag bör lägga upp kläderna, hur ska det se ut runtomkring mitt "försäljningsställe"? Vad lockar? (Vad får dig att komma fram till ett "bord"/person som säljer?? Haha udda fråga va;)
Iza
,
Hur träffades du och henke ? berätta hela historian, ni är så gulliga tillsammans 😊
Felicia
,
Kan du viss bilder på er nya lägenhet? 😊
Isa
,
Hur träffades du och din pojkvän? Vill höra er historia! 😊
emma
,
var får du din inspiration ifrån? vilka bloggar läser du? vad jobbar du som? om du skulle beskriva dig själv med 3 ord, vad skulle de vara?
Emma
,
Vart får du din glöd ifrån? Har du dagar då du inte orkar med något alls och hur gör du då för att tackla dem? Skjut nyfiken på din lägenhet också!
Emma,
Hur blev din blogg sås stor? Hur gick du till väga?
byemma.devote.se
Annika
,
Hur kommer det sig att du målar dina ögonbryn så mörka och tjocka? Passar inte dig särskilt mycket och får dig att se ut som en dvärg tyvärr. Vore snyggare om du inte tog i så mycket med ögonbrynen. Säger detta med välmening.