ANSWERS

| Q / A
Vad fick dig vilja blogga?

- Det var när kompisarna började, så föll jag för grupptrycket .. Hade det mer som en dagbok .. Jag började blogga, då bloggandet inte direkt fanns .. Sen har det bara hållt i, och jag började blogga mer seriöst. Och läsarna ökade, och bloggen har utvecklats ganska mycket sen dess .. Och nu är jag premiumbloggare och bloggen är ett utav mina jobb! Coolt! Det kan hända mycket, men jag har kämpat hårt för det.

Vilket år blev du så modeinspirerad?

- Det började redan när jag var liten. Jag hade alltid på mig det ingen annan hade och älskade att matcha med kläder och accesoarer när jag bara var några år. Jag föll alltid för det där "konstiga kläderna " Finns en väldigt rolig bild på det, ska se om jag hittar den .. Haha. Men kläder och mode är alltid något jag älskat.

Hur startade du ditt företag? Hade du kontakter och så?

- Jag bara körde, jag vågade och gav allt! Jag har egentligen inte så mycket erfarenhet sen innan. Utan jag hade istället viljan och intresset och sen har jag haft mycket bra kontakter, som självklart gjort det lite lättare. Men mycket har jag klarat på egen hand. Allt går om man vill. Det viktigaste är som sagt att våga, att kunna ta chanser och risker i livet.

4. Är du naturligt blond?

- Yes, det är jag! Föddes kritvit ;)

5. Om det brunhåriga blir vårens största trend, skulle du färga ditt då?

- Nja, jag är ingen som följer trender slaviskt. Sen om det är någon trend som är riktigt snygg och jag gillar det, kan jag självklart följa den. Men brunhårig är jag inte så sugen på igen. Där emot lite kopprig .. och Dip dye är jag sugen på.

6. Är det ditt naturliga hår eller använder du löshår? (Du har jättefint hår!)

- Allt är mitt vanliga hår, har inget löshår. Vilket känns mycket skönt =)

Vad har du för utbildning? vad kostade huset ni bor i? Grym blogg, göör fint hus och sjukt snygg stil. Kram på dig rebecca!

- Jag gick ett år på Barn&Fritid sen bytte jag till Stil&Trend där jag gick i 3 år .. Huset vi bor i är alltså ett hyreshus, som vilken lägenhet som helst, bara att de är ett litet hus istället. Så vi betalade inget, utan det är hyres. Vi betalar inte alls mycket, väldigt billigt! Åh tack tack tack, vad roligt att höra!!!

Om du fick välja ett ställe vart som helst i hela världen, vart hade du helst åkt?

- Tusan vad svårt!! Vill åka överallt .... Nu är jag mest sugen på Miami, Mexico & New york. Men imorrn drar jag ju till Thailand, vilket inte heller är helt fel ;)


Är din kompis med i Stylisterna? Vart hittar du inspiration?

- Nej inte vad jag vet ;) Haha ingen utav mina nära iaf. Jag vet inte vem du syftar på? Har inte följt det i år .. Angående min inspiration så hittar jag den lite överallt, dels på många hemsidor, bloggar, modemagasin, folk på stan, och vissa saker bara ploppar upp haha.

Hur förvarar du alla dina kläder/skor och smycken? Haha du har så jäkla mycket! Men jag undrar främst hur du förvarar smyckena…? Komme tikte på nåt bra sätt..
Tack för en underbar blogg!!

- Haha jadu det undrar jag med? För tillfället är det ett stort kaos hemma hos mig med både smycken, kläder och skor ska vi inte prata om. De är överallt, Henke börjar få panik på mig! Och då är han själv verkligen mode/kläd tokig! Men ändå trött på mig och alla mina grejjer, haha så ni kan ju tänka er. Men nu på senaste har det varit sjukt mycket! Jag tror vi måste flytta .. Vi bor för litet för alla mina saker .. Men just smycken förvarar jag i glasburkar. Kan visa bilder på det! Jag längtar tills jag bor riktigt stort, och kan ha ett litet kontor för mitt företag och en stor walk in closet som jag hade när jag bodde hemma. Tusen tack !!! Vad glad du gör mig :)

Hmm. Tusan vad svårt att komma på en fråga då, finns ju så många bra redan! :) Har du drömmar om att bo någon annanstans (t.ex. i Sverige, Sthlm/Gbg etc) eller känner du dig hemmastadd där du är nu? Norrköping om jag har förstått rätt? :) Hur lång tid tar det för dig att fixa håret på morgonen? Sjukt snyggt ju! Och har du någon slappedag där du bara drar på dig en t-shirt + slitna jeans eller har du inspo till grymma kläder varje dag? Känns så ju, haha! Kram sötnos!

- Ja men absolut! Jag har under en lång tid velat bo i Stockholm, och vi var nära på att flytta dit innan huset... Har fort lite planer och tankar på det. Jag är grymt sugen! Vi får se .. Hösten kanske? Stockholm kommer nog bli mitt nästa boende. Har länge velat bo där som sagt, finns mycket mer att hämta där inom min branch och det jag vill göra. Då måste man till en storstad och framför allt Stockholm! Har även lite kontakter där, så vi får väl se ;) Haha fixa håret, jag kan säga att jag lägger inte ens minut på mitt hår haha. Jo kanske en, annars går jag mest upp och puffar till det lite. Måste bli bättre, men roligt att du gillar det ändå! Självklart har jag sånna dagar, vissa dagar har jag verkligen ingen jäkla aning, medans andra sprudlar jag med inspiration och idéer. Så det är olika. Tack fina du!

Tjänar du pengar på din blogg? isåfall hur mycket :)

- Yes jag tjänar numera pengar på min blogg, och bloggen är ett utav mina jobb. Där jag varje månad får en lön .. Hur mycket är inget jag vill gå ut med här =)

Hur fick du börja blogga på spotlife? verkligen intresserad, hur kom du hit egentligen?

- Alla får ju börja blogga på Spotlife, men jag mailade mycket med Chefen & Chefsredaktören på Spotlife om att de ville att jag skulle börja blogga hos dom .. Att de ville att jag skulle flytta över min blogg hit istället .. Jag var även i den vevan så trött på blogg.se som jag kände inte direkt gav mig något, utan trampade i samma . Spotlife har gett mig så mycket mer, jag har ökat kraftigt sedan jag började här. Som sagt sjukt roligt att de såg potential i min blogg, och ville ha just mig. Och nu är jag en av deras premiumbloggare, vilket känns himla kul! Blondinbella är ju med en av dom .. Vi är cirka 20 premiumbloggare här på Spotlife. Och jag trivs som bara den. Snart kommer det kanske hända lite annat här .. hihi spännande va? håll utkik!

Kan du inte berätta om ditt företag lite? Företagsform, hur du byggde upp hemsidan och hur lång tid det tog att starta upp företaget innan det blev offentligt, tidigare erfarenheter av företagsvärlden osv. Jag är nämligen lite sugen på att starta eget företag men är lite osäker om hur jag ska gå tillväga :P Tack för fina blogg! All kärlek till dig!

- Jag gjorde just det lite ovan .. Men jag är egenföretagare och min företagsform är enskild firma. Det tog inte särkilt låg tid alls, mina smycken som jag satt och pysslade upp till mina partykvällar uppmärksammades, många frågade om jag skulle börja sälja .. Vilket jag inte alls hade en tanke om .. Började sälja via en blogg, det gick så pass bra att jag var tvungen/ville starta upp en riktigt webshop. Jag har som sagt inte alls så mycket erfarenhet av det innan, har bara läst lite småföretagande och haft en pojkvän som varit egenföretagare. Så fått mycket hjälp och inspiration av honom. Annars har jag som sagt mest haft viljan, det är bara att köra! Ingenting är omöjligt. OCH tro på dig själv och din produkt. Åh tack söta du, vad glad du gör mig, sånt betyder!!

Där fick ni svaren från frågestunden! Nästa gång vi hörs, befinner jag mig på andra sidan jordklotet! =)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

inspireme ?,
Åh älskar att läsa frågestunder 😊 Ha en safe trip nu sweetie!
inspireme.spotlife.se