ÄLSKADE DALSLAND

Påväg för en veckas semester ~ I Dalsland och på Västkusten 🌊🌾 Så himla taggade för att få spendera en vecka tillsammans och bara mysa & ha det gött.


Framme i Bengtsfors möttes vi av grillmiddag i kvällssolen och de sötaste kattungarna jag sett, ville bara stoppa ner dom i fick & ta hem dom. Herregud så gulliga 😭🥺🐱 Dylan blev också helt till sig, man smälter ju. Finns det något gulligare? Skulle inte tro det. Så gooooossssigt!

Som vi har myst i Bengtsfors, bara slappat, fikat, solat, badat, gått promenader, strosat i butiker och bara varit. Älskar att vara hos morfar & Monica, vi har så mycket minnen där och fler ska det bli ✨ tänk att jag varit där varje sommar sedan jag var liten och nu är jag där & visar Dylan paradiset. För det är det minst sagt.

Vi hade så mysiga mornar, tror minsann vi tog sovmorgon varje morgon, t.om Dylan gjorde det. Han sov nästan till 08.30- 09 varje dag. Sån lyx! Det var väl Bengtsfors-luften som gjorde susen. Jag själv sover också alltid så gott det är.

Efter varje frukost eller nästan varje så åkte vi på en liten utflykt, vi hann med både Bengtsfors, Åmål, Fengerfors & Ed. Så mysigt🌸🍓🕊🍬 man älskar ju att åka omkring och finna nya smultronställen.

Det blev även en hel del gäng hemma också i stugan och hos morfar. Dylan älskade att springa omkring där. Haha inte så konstigt eftersom dom har världens största gräsmatta. Perfekt ju för den där lille vildingen.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer