ALOT OF BREAKFASTS

| PHOTOS
Godmorgon eller snarare Godmiddag! Som ni vet älskar ju jag frukostar, gärna att lägga lite extra tid på det och äta riktigta goda och långa frukostar, jag delar gärna med mig av de här också som ni kanske märkt? Ovan är mina senaste frukostar, men vad tycker ni om frukost-bilder? Att de är inspirerande eller svintråkigt haha? Ibland känns det som jag får så dålig respons av er, saknar verkligen era kommentarer. Så många tankar går till vad ni faktiskt gillar? Jag önskar att ni vore lite flitigare, det skulle göra mig så glad.

- You knw that i love breakfasts, here above is my latest breakfasts. What do you think about this type of post? Do you like it or not? Just let me know, i missing your support sweeties.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Jag är sååå dålig på att kommentera, har en 4 månaders bebis som tar all min tid så jag är glad om jag hinner läsa inläggen regelbundet haha.... älskar verkligen din blogg och för min del får du gärna sukta mig med frukostar och vardagsbilder, tycker du har en perfekt mix på allt! Och så jevvla snygg jämt. Avis här. Tycker du är grymt inspirerande. Kram på dig! /Johanna
Emelie
,
JAA älskar frukost. Gärna recept också! Många kramar