Alla hjärtans dag

| EVERYDAY, FASHION, PHOTOS, SHOPPING
 

Här kommer lite tips och erbjudanden till Alla hjärtans dag som är på Torsdag. Man behöver inte köpa eller göra något stort. Men något litet tycker jag faktiskt man kan göra, och även nog stort om man vill det. Tycker det är härligt att det finns en dag där man kan skämma bort sin kärlek, familj, mormor/farmor, farfar/morfar, syskon eller bästa vän. Allt från att kanske baka något? laga en extra god middag? köpa rosor? ge bort någon fin present? eller ta in på hotell över natten? Här är lite erbjudanden från butiker.

 

-Bellbox butik har ett fantastiskt erbjudande. I Norrköping hittar du i det i Mirum, Linköping i gränden och Du kan alltså köpa ett presentkort för 199kr och för det får du 30 min tips av en stylist. Vad som passar ditt hår bäst och vad du ska tänka på, samtidigt som du får plocka ut varor för samma värde. Hur bra? Perfekt att köpa till sin partner eller sin bästa vän?

- Apple, köper du en iphone/ipod/ipad via Apple store så har du möjlighet att även gravera in de med en kärleksförklaring. Så när du beställer en iphone/ipad/ipod får du alltså gratis lasergravyr. Väldigt gulligt och lite mer personligt! Detta erbjudanden gäller även vid andra tillfällen också. Så perfekt om du ska köpa födelsedagspresent eller studentpresent.

-Cubus har nu 25 % på alla underkläder. Det finns en hel del till både Dam, & Herr. Så passa på att köpa några extra fina underkläder till din partner eller kanske ge något extra till mammsen?

Ur&Penn - Fortsätter med sin galna rea, och alla montini smycken förutom nyheter och give hope kostar 20 kr. Helt sjukt! Så du kan alltså fynda fem snygga smycken för en hundring. Finns en hel del till både tjejer, killar & barn. Så passa på att fynda!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer