50 mm 1.4

| EVERYDAY, PHOTOS
 

Jag vill ju köpa nytt objektiv till min kamera, har hört mig för lite och det känns som detta 50 mm 1.4 verkar vara allra bäst. Jag vill kunna få finare bilder, och med ett bra skärpedjup så att det fokuserar på det jag vill, och sen att resten blir suddigt. Dels för att jag älsar att fota, men även för att leverera så bra bilder som möjligt till bloggen. Dock kostar ju objektivet mer än kameran typ .. Tycker ni jag ska satsa på detta? Är det någon mer som använder sig av Nikon? Jag har en Nikon D3100. Lämna gärna tips, eller om ni vet någon som kanske har ett sådant här objektiv hemma och vill sälja det? Kan absolut tänka mig att köpa ett begagnat. Eller ska man satsa på nytt?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Fanny,
Jag har precis denna, annonserade ut att jag sökte efter detta objektiv och en kille kontaktade mig som hade en på lager. Gav bara 1200 kronor för den! Snacka KAP!
santaisreal.devote.se
Anna Brink,
Hej! Din kamera har inte en autofokusmotor i sig, därför måste du ha en sån motor i objektivet, med andra ord ett AF-S objektiv! Det du vill ha är ett Nikon AF-S 50mm f/1,4 G som ligger strax över 3000 kr, men du kan köpa ett Nikon AF-S 50/1,8 G. Skillnaden är inte stor, och den ligger på halva priset. Jag LOVAR att du inte har användning av en 1,4 då en 1,8 kommer att uppfylla dina behov! Men tänk på att det ska vara en AF-S, inte en AF (Om du inte vill ta manuellt förstås) Hör av dig om du har några frågor! Det kan bli lite mycket information på en gång. Jag tar de flesta bilder med mitt 1,8 så kika på min blogg om du vill se exempel. Ha en bra dag! MVH Anna
annabrink.blogg.se/
Miriam,
I want too!!! http://varios-angulos.blogspot.pt/
varios-angulos.blogspot.pt/
byjulia
,
Jag har en en Nikon 3100 också och fick i födelsedagspresent ett Nikon AF-S 50mm f/1.8G som jag önskat mig. Som Anna nämnde innan är skillnaden mellan 1.4 och 1.8 inte stor, därför valde jag 1.8 för priset. Jag är extremt nöjd med objektivet och skärpedjupet. (Om man kollar tillbaka i mitt arkiv till innan och efter december så ser man skillnad på bilderna 😊 ). Så det är ett objektiv jag rekommenderar varmt!
Emma Roodla - Fotogtaf,
Kör på 50mm 1,4 HELT KLART 😊!!
babiidarling.blogg.se