2017, I HAVE NEVER BEEN SO READY FOR YA!

| EVERYDAY
2017 är här och jag ska ta detta år med storm. Detta ska bli mitt år och jag har aldrig varit så redo för ett nytt år. 2017 här kommer jag! 

           Här är 17 mål som jag har inför 2017 
 •  Må bra, prioritera mig själv. Jag tänker alltid på alla andra och hur alla andra runt omkring mig mår. Men detta år ska jag först bry mig om mig själv och sen alla andra. 

 • Träna mer, bli starkare och få in träningen på ett naturligt sätt i vardagen. Få rutin på träningen. Den ska bara ske. Precis som jag borstar tänderna så ska jag träna. För att jag mår som bäst när jag tränar. Både fysiskt och psykiskt. 

 • Bli ännu mer hälsosam samt trivas i min kropp. För det gör jag inte just nu. Det är en även en del till varför jag inte alltid mår så bra. Jag vill älska min kropp, vara nöjd och stolt. Det ska alla människor göra oavsett hur man ser ut. Men just nu är jag inte där jag vill vara och det ska det bli ändring på. 

 • Jag vill bli bättre på att spara pengar. Bli ännu mer ekonomisk. Har faktiskt blivit så mycket bättre med åren. Men vill bli ännu bättre. Funderar även på att göra sådär att varje gång kortet dras så dras 20kr extra. Vilket är ett väldigt enkelt och bra sätt att också spara på. 

 • Stressa mindre. Jag stressar väldigt ofta i onödan. Stressar upp mig och vissa dagar slutar i kaos. Oftast handlar det om att jag hat för mycket att göra. Så måste bli bättre på att prioritera. 

 • Plocka fram min coola sida igen. Jag är alltid den som bara kör, tänker inte utan kör på det som känns rätt. Har alltid tänkt att hellre ångra det jag gjort än det jag aldrig gjorde. 2016 var jag väldigt osäker och hoppade vissa grejer pga olika anledningar. Vissa grejer var absolut bra att jag sa nej till men många ggr sa jag kanske också nej för att jag var rädd och osäker. Jag vill tillbaka till coola Rebecca som bara kör på! 

 • Planera bättre, skriva upp, göra listor!  Samt skriva i min almanacka under hela året och inte bara första veckorna 

 • Utveckla Homebyrebfre, köra på ordentligt och ge allt. Jag vet att jag kan och nu jäklar ska det stylas hem.

 • Bli bättre på engelska. Jag tycker inte jag kan tillräckligt bra engelska och vill verkligen bli så mycket bättre på det. Speciellt att skriva. Har lättare för att prata! 

 • Åka på tjejweekend! Bara dra med min bästa brudar, dricka vin, sola, shoppa, dansa och ha det så jäkla gött. 

 • Åka till New York igen! Älskar denna stad och får så mycket energi av att vara där. Åh vill typ boka en flygbiljett nuuuu! 

 • Sluta älta/grubbla! Jag grubblar sönder, ibland så förstår jag inte att min hjärna orkar med. Jag analyserar och grubblar typ ALLT som går att analysera. Har jag väl börjat så kan jag knappt sluta. 

 • Ge yoga en chans till! Jag har ju testa någon gång. Känner mig för rastlös och blir lätt uttråkad. Men behöver yoga i mitt liv. Så det är värt att testa mer. 

 • Läsa mer böcker! Jag kommer aldrig bli någon direkt boknörd som läser flera böcker i veckan. Men tycker ändå det är härligt om man har en riktigt bra bok och verkligen har tiden. Känns som jag läst 5 böcker i hela mitt liv typ.

 • Mobilfria stunder! Jag är så fruktansvärt dålig på att lämna mobilen helt. Jag pillar med den konstant. Det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör när jag går och lägger mig. Jag har börjat lite smått med att lämna den hemma om jag ska handla. Men vill kunna ha ett par mobilfria timmar i veckan. Kanske t.om en hel kväll? Men det lär jag väl klara 2020 eller något haha. Vill iallafall bli bättre!

 • Vara helt ledig! Att bara vara helt ledig, i mitt jobb kan man alltid jobba och jag jobbar i princip jämt. Det finna alltid något att göra eller fixa. Men 2017 skulle jag faktisk vilja ha en dag i veckan där jag är helt ledig och inte gör någonting som har med jobb att göra. Att jag den dagen bara är ledig som alla andra är när de är lediga. 

 • Bli bättre på rutiner! Här kommer ju många bitar in men jag vill liksom få rutiner i mitt liv. Älskar även ibland att inte just ha rutiner. Men när man är sin egna chef, jobbar mestadels hemifrån och har sådant jobb som jag har så är det svårt att få till rutiner. Men 2017 ska jag iallafall få in några. 

Där var mina 17 mål! Vad har ni för mål?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Mina mål är att: - sluta slösurfa. Appen 'Moment' räknar ut all tid man lägger på diverse appar.....hjälp!!! - laga mer mat/baka (älskar ju mat) - träna! - en "dejt" i veckan med min kille - styra upp min garderob Och typ tusen saker till 😊))
Julia
,
Gud vad mycket vi har gemensamt inser jag nu. Många av mina mål är nästan identiska med dina. Jag tror på dig fina, kör på och tänkt på dig SJÄLV hela tiden. Jag vet hur svårt det är.. <3
Johanna thomsen,
Jättefint inlägg! Får man låna? KRAM <33
Nouw.com/johannathomsen
Emma
,
Tänkte på många av punkterna i din lista, kunde varit jag som skrivit den. Jag vet att det är en jävligt klen tröst, men det har hjälpt mig att alltid ha i bakhuvudet att det finns dom som skulle döda för det jag har o det jag har att komma med. Tänk bara då vad folk varit beredda att göra för att leva det liv du gör; se ut som du gör, få gå i dina skor, Det är nästintill omöjligt att tänka så när man inte är riktigt tillfreds eller ägnar timmar åt att stirra sig blind på vad alla andra har o inte har. <3
Rebecca Fredriksson
,
Självklart om du länkar 😊
Rebecca Fredriksson
,
men vad sjukt?! Roligt att du känner samma. Ja men visst är det? Men ändå så taggad på detta året nu. NU KÖR VI SÅ DET RYKER!!
Rebecca Fredriksson
,
Vilka grymma mål 😊 Det där med date-night är något jag med ska köra på. Det gäller att verkligen göra roliga saker och uppskatta varandra 😊