Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

20160506

| LOOK OF THE DAY
  
 
  
 
  
  
   

Pants_Bubbleroom / Blazer_Bubbleroom / Shoes_Superga / 

Photo: Lisa Höök 

Hur skönt set att bara glida omkring i? Det kommer från Bubbleroom, så fint med blått och vitt. Matchade det med mina nya superga snekaers. Älskar ljuset i de här bilderna, Lisa är så duktig! Idag var jag hos läkaren imorse sen mötte jag upp Klara på lunch, vi köpte med sushi och satte oss i Tegnérlunden, så mysigt. Klart man vill passa på när vädret är helt underbart. Igår hade vi grillkväll med med ett par vänner hos oss, så mysigt. Ikväll sticker vi till Norrköping för att imorgon dra till Göteborg på en weekend. Vi är helt gäng som ska dit, ska bli så kul. Så måste hem och packa nu inför det. Hörs lite senare =) Pusss! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Vilken härlig look snyggis! 😃 Älskar detta mönster - fräckt! www.fbyelin.se
www.fbyelin.se
Bubbleroom
Bubbleroom,
Hej Rebecca! Vilken fin outfit du valt att visa upp på bloggen! Om du väljer att lägga upp bilderna på Instagram och hashtagga #BubbleroomStyle så kommer du synas i vårt galleri och på andra sociala medier hos oss! Ha en fin dag! /Bubbleroom teamet!
www.bubbleroom.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229