Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

20141025

| PHOTOS
Hallå där! Jag kom precis hem från bio (första bilden) med mitt hjärta. Det var länge sedan vi bara umgicks och gjorde något han och jag. Så idag valde vi att äta middag ute och sen gå på bio =) Vi såg Hallonbåtsflyktingen som var riktigt rolig, extra kul då min pojkvän är halvfinsk haha. Den jag verkligen rekommendera om man vill ha sig ett gott skratt. Jag har varit väldigt duktig på att fota med min mobil, därför jag är så flitig på instagram nu @rebfre, dock blivit sämre på att fota med stora kameran men ska bli ändring på det, jag lovar! Ovan är lite bilder från de senaste dagarna, jag tror inte de går en dag utan att jag inte fotar massor, skulle nästan fota lite mycket om jag inte skulle ha en blogg, jag är galen haha. Vi hörs imorgon, då väntas träning, jobb och blögg. Puss på er!

- Hello There! I have so much everyday randoms pictures in my phone, so I just want to show you some. Here we go, food, cinema, love, selfies, interior, flowers, smoothies and so on. I love to take pictures!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra,
känner inte igen bilden på den mönstrade tröjan dock? Tyckte jag inte såg den på din instagram. Skitsnygg var den i alla fall. Vart är den ifrån?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229