20140314

| LOOK OF THE DAY
  Photo: Therese Godkväll fina ni! Förlåt för att outfiten kom upp så sent, men aja så blir det ibland. Det var så fint väder idag, så det var härligt att hinna fota i det eftersom det regnar nu. Idag körde jag på lite casual vs trashed. Gillar att tuffa till den lite "finare" stilen med t.ex sneakers och trasiga byxor som idag. Fantastiskt att bo i Stockholm också, eftersom det finns så mycket finare fotomiljöer här. Ska planera massor fina ställen till nästa vecka. Nu ska jag fortsätta mysa med mitt hjärta som äntligen kommit hem, inte sett han på hela veckan så ska pussa på han lite extra.

pants_nelly / shirt_bikbok / sweater_zara /jacket_monki / bag_zara / shoes_h&m / sunnies_london /

- Hello beautiful! Sorry for this late post, but here is todays outfit. I mix casual and trashed, i like the combo. And i love to live in Stockholm, so more fun to shoot here. Now i will have some cosy time with my lovely boyfriend who finally is some.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
herregud va snyggt ! Denhär outfiten skulle jag vilja kunna kopiera i olika former varje dag..så jävla läckert ! Men tyvärr går det inte med min kropp som den ser ut just nu =/ Men om några kilon kanske =) Måste säga oxå att du är så uderbart snygg i den mörka hårfärgen,den passar dig så sjukt bra ! http://moonzanna.se
Martina
,
Sjukt snygg idag. En av de finaste så länge!!!!
rebecca
,
tack så jättemycket 😊 åh vad glad jag blir.
rebecca
,
Men vad du är söt =) tack så jättemycket. Man blir så glad 😊