10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG.

| EVERYDAY

Jag tycker det var dags för en 10 saker du inte visste om mig lista, hoppas ni gillar den? Vore kul om ni kunde göra en liknande i kommentarsfältet? vi kanske är mer lika än vad vi tror.

1. Jag hatar Kaffe, haha japp jag är 26 år och har fortfarande inte lärt mig att dricka det. Jag tycker det är så vidrigt, kan inte ens äta godis med kaffesmak. Gillar verkligen inte smaken, så beskt. BLÄÄ!

2. Jag hade världens fotfobi när jag var liten och hatade mina egna fötter. Bar ALLTID strumpor tills jag var typ 15 för jag vägrade visa mina fötter. Haha, tur att de släppt ;)

3. Jag har även sjukt breda fötter, jag kan även sära på tårna så min fot ser ut sol en solfjäder haha. Kanske var därför jag hade strumpor jämt haha. Nej men mamma såg det direkt när jag kom ut, riktiga Kalle Anka fötter.

4. Har sommarjobbat som tomatplockare, mitt första sommarjobb var det faktiskt.

5. Jag är extremt frusen och fryser typ JÄMT. Ligger oftast och sover i mjukiskläder under duntäcke och gärna sockar.

6. Nästan alla kallar mig Beccis. Men även Becca, typ ingen som säger Rebecca.

7. Jag är verkligen sjukt klantig, då menar jag superklantig. Jag skulle kunna driva en hel blogg om bara mina klantigheter, jag gör något eller några klantiga grejer varje dag. Henke kan få panik på mig ibland, han undrar om jag ens kan ta i något utan att tappa det eller slå i.

8. Jag har världens tålamod och ger mig inte i första taget. Allt går om man vill!!

9. Jag är 25% Tysk.

10. Jag är väldigt grabbig av mig, men det kanske ni redan märkt haha.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer